Home 

 Kaarten 

 Informatie/Prijzen 

 Tekstsuggesties (pdf) 

 Goede doelen 

 Bestellen 

 Contact/model 

 Over ons Pro Heritage - Kerstkaarten voor bedrijven: bouw, schilders, installatie, loodgieters, telecommunicatie, notariaat, accountancy, financiële diensten, assurantie, maritima, transport, juweliers, makelaardij, grafische industrie enz.

Kerstkaarten voor schilders,
behangers, decoratie- en afwerkingsbedrijven,
lijstenmakers, verf- en kwastenleveranciers enz.

Door een klik op de foto krijgt u een vergroot beeld.


  De Schilderswerkplaats XX. - The House painters' workshop XX.   De schilderswerkplaats XXI. - The house painters' workshop XXI.  

501Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Schilderswerkplaats XX.
The House painters' workshop XX.

508Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De schilderswerkplaats XXI.
The house painters' workshop XXI.

  De schilderswerkplaats XVII. - The house painters' workshop XVII.   De schilder. - The House painter.  

555Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De schilderswerkplaats XVII.
The house painters' workshop XVII.

557Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De schilder.
The House painter.

  De Schilder. - The House painter.   De Schilderswerkplaats XIV. - The House painters' workshop XIV.  

505Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Schilder.
The House painter.

502Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Schilderswerkplaats XIV.
The House painters' workshop XIV.

  De schilderswerkplaats XIX. - The house painters' workshop XIX.

© Pro Heritage
Amsterdam

De schilderswerkplaats X. - The house painters' workshop X.  

556Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De schilderswerkplaats XIX.
The house painters' workshop XIX.

510Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De schilderswerkplaats X.
The house painters' workshop X.

  De Schilderswerkplaats VIII. Schilderen en behangen. - The house painters' workshop VIII. Painting and decorating.   De Schilderswerkplaats XVI. - The House painters' workshop XVI.  

552

De Schilderswerkplaats VIII. Schilderen en behangen.
The house painters' workshop VIII. Painting and decorating.

504Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Schilderswerkplaats XVI.
The House painters' workshop XVI.

  De Schilderswerkplaats VI. - The house painters' workshop VI.   De Schilderswerkplaats V. - The house painters' workshop V.  

543Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Schilderswerkplaats VI.
The house painters' workshop VI.

542Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Schilderswerkplaats V.
The house painters' workshop V.

  De Schilderswerkplaats I. - The house painters' workshop I.   De Schilderswerkplaats VII. - The house painters' workshop VII.  

535Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Schilderswerkplaats I.
The house painters' workshop I.

549Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Schilderswerkplaats VII.
The house painters' workshop VII.

  De Schilderswerkplaats IX. Het handvergulden van lijsten en ornamenten. - The house painters' workshop IX. Guilding of frames and ornaments.

Kijk ook eens naar
de fraaie kaarten met
een meer algemeen
karakter

Pas op! Geverfd!. De Schilderswerkplaats II. - Take care! Wet Paint! The house painters' workshop II.  

509

De Schilderswerkplaats IX. Het handvergulden van lijsten en ornamenten.
The house painters' workshop IX. Guilding of frames and ornaments.

536

Pas op! Geverfd!. De Schilderswerkplaats II.
Take care! Wet Paint! The house painters' workshop II.

  De Schilderswerkplaats XV. - The House painters' workshop XV.   De Schilderswerkplaats IV. - The house painters' workshop IV.  

503Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Schilderswerkplaats XV.
The House painters' workshop XV.

541Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Schilderswerkplaats IV.
The house painters' workshop IV.

  De Schilderswerkplaats III. - The house painters' workshop III.   De Schilder. De nieuwjaarswens is een eeuw oud. - Some old painting tools and materials together with a century old new year's wish.  

540Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Schilderswerkplaats III.
The house painters' workshop III.

525

De Schilder. De nieuwjaarswens is een eeuw oud.
Some old painting tools and materials together with a century old new year's wish.

  Het Poortje van het St. Lucas Gilde. Waaggebouw Amsterdam, ca. 1620. - Entrance to the painters' St. Luke's Guildhall. Weigh House Amsterdam, 1620.   Antieke schilderskist. - An antique English painters' box dating from around 1870.  

537Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Het Poortje van het St. Lucas Gilde. Waaggebouw Amsterdam, ca. 1620.
Entrance to the painters' St. Luke's Guildhall. Weigh House Amsterdam, 1620.

523

Antieke schilderskist.
An antique English painters' box dating from around 1870.

  De Schilder. - The painter.

Niet geheel zeker
van uw keuze?
Vraag een model!

De schilderswerkplaats XII. - The house painters' workshop XII.  

524Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Schilder.
The painter.

553Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De schilderswerkplaats XII.
The house painters' workshop XII.

 Bouw 

 Installatie/Telecom 

 Notariaat 

 Assurantie/Financiële Dienstverlening 

 Accountancy 

 Transport 

 Makelaardij 

 Juweliers 

 Maritiem 

 Grafische Industrie 

 Varia