Home 

 Kaarten 

 Informatie/Prijzen 

 Tekstsuggesties (pdf) 

 Goede doelen 

 Bestellen 

 Contact/model 

 Over ons Pro Heritage - Kerstkaarten voor bedrijven: bouw, schilders, installatie, loodgieters, telecommunicatie, notariaat, accountancy, financiële diensten, assurantie, maritima, transport, juweliers, makelaardij, grafische industrie enz.

Kerstkaarten voor bedrijven werkzaam
op het gebied van lood- en zinkwerken, dakbedekking,
sanitair, elektrotechniek, installatie en telecommunicatie

Door een klik op de foto krijgt u een vergroot beeld.


  De Loodgieter/Dakdekker. Antieke gereedschappen uit een particuliere verzameling. - The Plumber/Roofer. Antique tools from a private collection.   De Loodgieter I. Antieke gereedschappen uit een particuliere verzameling. - The Plumber I. Antique tools from a private collection.  

544Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Loodgieter/Dakdekker. Antieke gereedschappen uit een particuliere verzameling.
The Plumber/Roofer. Antique tools from a private collection.

545

De Loodgieter I. Antieke gereedschappen uit een particuliere verzameling.
The Plumber I. Antique tools from a private collection.

  De Leidekker. Antieke gereedschappen uit een particuliere verzameling. - The Slater. Antique tools from a private collection.

© Pro Heritage
Amsterdam

De Loodgieter II. Antieke gereedschappen uit een particuliere verzameling. - The Plumber II. Antique tools from a private collection.  

546

De Leidekker. Antieke gereedschappen uit een particuliere verzameling.
The Slater. Antique tools from a private collection.

547Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Loodgieter II. Antieke gereedschappen uit een particuliere verzameling.
The Plumber II. Antique tools from a private collection.

  De Loodgieter III. Antieke gereedschappen uit een particuliere verzameling. - The Plumber III. Antique tools from a private collection.   Vroege elektriciteit. Een Wimshurst elektriseermachine voor de opwekking van statische elektriciteit. Begin 20ste eeuw. - Early electricity. An electrostatic machine for generating high voltages, developed by the British inventor James Wimshurst (1832-1903). To the left: an electric egg.  

548Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Loodgieter III. Antieke gereedschappen uit een particuliere verzameling.
The Plumber III. Antique tools from a private collection.

582

Vroege elektriciteit. Een Wimshurst elektriseermachine voor de opwekking van statische elektriciteit. Begin 20ste eeuw.
Early electricity. An electrostatic machine for generating high voltages, developed by the British inventor James Wimshurst (1832-1903). To the left: an electric egg.

  Elektriciteit voor huishoudelijk gebruik in de twintiger jaren. - Electricity for household use in the twenties.

Kijk ook eens naar
de fraaie kaarten met
een meer algemeen
karakter

Het gebruik van elektriciteit in de twintiger jaren. Objecten uit de collectie van Museum EnergeticA Amsterdam. - Early electricity. Devices used in the twenties.  

580Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Elektriciteit voor huishoudelijk gebruik in de twintiger jaren.
Electricity for household use in the twenties.

581Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Het gebruik van elektriciteit in de twintiger jaren. Objecten uit de collectie van Museum EnergeticA Amsterdam.
Early electricity. Devices used in the twenties.

  Communicatie I. Ericsson wandtelefoon uit 1905 met het Nederlandse telefoonboek uit dat jaar. - An Ericsson wall telephone and the Dutch telephone directory, both dated 1905.   Communicatie II. Een Ericsson tafeltelefoon uit 1892. - An Ericsson tabletop telephone of the year 1892.  

586Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Communicatie I. Ericsson wandtelefoon uit 1905 met het Nederlandse telefoonboek uit dat jaar.
An Ericsson wall telephone and the Dutch telephone directory, both dated 1905.

587Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Communicatie II. Een Ericsson tafeltelefoon uit 1892.
An Ericsson tabletop telephone of the year 1892.

  Communicatie III. De Telegraaf met Morse sleutel. De revolutionaire uitvinding die communicatie met de verste uithoeken van de wereld mogelijk maakte. - The Telegraph with Key. The invention that revolutionized communication around the world.

Niet geheel zeker
van uw keuze?
Vraag een model!

Communicatie IV. De Beurstikker. Een door Thomas Alva Edison vervolmaakte toepassing van de telegrafie. Tot in de zestiger jaren van de 20e eeuw hèt symbool van de wereldomspannende beurshandel. - The Stock Ticker (Manhattan ticker tape parade!). A monument to the stock exchange, for it is through the instant dissemination of the quotations that the active and continuous interest in de markets is sustained.  

588

Communicatie III. De Telegraaf met Morse sleutel. De revolutionaire uitvinding die communicatie met de verste uithoeken van de wereld mogelijk maakte.
The Telegraph with Key. The invention that revolutionized communication around the world.

589Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Communicatie IV. De Beurstikker. Een door Thomas Alva Edison vervolmaakte toepassing van de telegrafie. Tot in de zestiger jaren van de 20e eeuw hèt symbool van de wereldomspannende beurshandel.
The Stock Ticker (Manhattan ticker tape parade!). A monument to the stock exchange, for it is through the instant dissemination of the quotations that the active and continuous interest in de markets is sustained.

 Bouw 

 Schilders 

 Notariaat 

 Assurantie/Financiële Dienstverlening 

 Accountancy 

 Transport 

 Makelaardij 

 Juweliers 

 Maritiem 

 Grafische Industrie 

 Varia