Home 

 Kaarten 

 Informatie/Prijzen 

 Tekstsuggesties (pdf) 

 Goede doelen 

 Bestellen 

 Contact/model 

 Over ons Pro Heritage - Kerstkaarten voor bedrijven: bouw, schilders, installatie, loodgieters, telecommunicatie, notariaat, accountancy, financiële diensten, assurantie, maritima, transport, juweliers, makelaardij, grafische industrie enz.

Kerstkaarten voor bedrijven
werkzaam in of verwant met de maritieme wereld, zoals
rederijen, jacht- en scheepsbouw, jachthavens en de
scheep- en zeilvaart in het algemeen

Door een klik op de foto krijgt u een vergroot beeld.


  Op de juiste koers II. - On the right course II.   Het Stuurwiel. - The Steering-wheel.  

383Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Op de juiste koers II.
On the right course II.

382Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Het Stuurwiel.
The Steering-wheel.

  Een "Schouwtje" op het strand. - A flat bottomed Dutch fishing boat on the beach.   Chronometer no. 408 van A.H. Rodanet. Parijs 1860. - A two-day marine chronometer by the eminent maker Rodanet. Paris 1860. Private collection.  

379Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Een "Schouwtje" op het strand.
A flat bottomed Dutch fishing boat on the beach.

378Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Chronometer no. 408 van A.H. Rodanet. Parijs 1860.
A two-day marine chronometer by the eminent maker Rodanet. Paris 1860. Private collection.

  Met volle kracht vooruit in het nieuwe jaar! - Full speed ahead in the new year!

© Pro Heritage
Amsterdam

Julius Porcellis (1609-1645). Schepen op ruwe zee. - Julius Porcellis, Dutch marine painter (1609-1645). Ships on stormy seas.  

375Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Met volle kracht vooruit in het nieuwe jaar!
Full speed ahead in the new year!

376Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Julius Porcellis (1609-1645). Schepen op ruwe zee.
Julius Porcellis, Dutch marine painter (1609-1645). Ships on stormy seas.

  Wintervreugde op den Amstel rond de beroemde IJsbreker. - Winter pleasures on the Amstel river around the famous icebreaker.   Op de juiste koers! Zeldzaam ivoren kompas uit Dieppe. - On the right course! A rare ivory compass made in Dieppe, around 1650.  

374Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Wintervreugde op den Amstel rond de beroemde IJsbreker.
Winter pleasures on the Amstel river around the famous icebreaker.

369

Op de juiste koers! Zeldzaam ivoren kompas uit Dieppe.
On the right course! A rare ivory compass made in Dieppe, around 1650.

  De boeg van een Overijsselse praam en een vroege kaart van de stad Enkhuizen. - The bow of a 'pram' and an early chart of the Dutch city of Enkhuizen.   De Scheepslog. - The ship's log.  

367

De boeg van een Overijsselse praam en een vroege kaart van de stad Enkhuizen.
The bow of a 'pram' and an early chart of the Dutch city of Enkhuizen.

372Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Scheepslog.
The ship's log.

  De patrijspoort. - The porthole.   Het kompas. - The compass.  

380Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De patrijspoort.
The porthole.

381Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Het kompas.
The compass.

  Hollandse driemaster. Radgravure op een glas uit 1760. - A Dutch three-master. 'Wheel-engraving' on a glass dating from 1760.

Kijk ook eens naar
de fraaie kaarten met
een meer algemeen
karakter

Messing kompas en zonnewijzer uit ca. 1600. - A compass and sun-dial from around 1600. The chart is from the famous 'Spieghel der Zeevaerdt' by J. Wagenaer.  

368

Hollandse driemaster. Radgravure op een glas uit 1760.
A Dutch three-master. 'Wheel-engraving' on a glass dating from 1760.

363Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Messing kompas en zonnewijzer uit ca. 1600.
A compass and sun-dial from around 1600. The chart is from the famous 'Spieghel der Zeevaerdt' by J. Wagenaer.

  Messing kompas en zonnewijzer uit ca. 1600. Kijker en globe midden 19de eeuw. - Keeping the right course! The brass compass and sun-dial date from around 1600.   Het Anker. Symbool van Hoop en Veiligheid. - The Anchor. Symbol of Hope and Safety.  

366

Messing kompas en zonnewijzer uit ca. 1600. Kijker en globe midden 19de eeuw.
Keeping the right course! The brass compass and sun-dial date from around 1600.

370Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

Het Anker. Symbool van Hoop en Veiligheid.
The Anchor. Symbol of Hope and Safety.

  Tjalken op het open IJ te Amsterdam. - Tjalks on the open waterfront of Amsterdam.   Hendrik Willem Mesdag. Scheveningse bommen voor anker. - Bluff-bowed Scheveningen fishing boats at anchor.  

362

Tjalken op het open IJ te Amsterdam.
Tjalks on the open waterfront of Amsterdam.

373

Hendrik Willem Mesdag. Scheveningse bommen voor anker.
Bluff-bowed Scheveningen fishing boats at anchor.

  De Scheepslog. - The ship's log.

Niet geheel zeker
van uw keuze?
Vraag een model!

Een klokglobe. Frankrijk, rond 1880. - A clock-globe. Around 1880. Made in France for the English market. Private collection.  

372Kaartnummers voorzien van een sterretje zijn ook leverbaar op 'traditional' formaat. Met name voor verzending naar relaties in het buitenland, kan dit een aanzienlijke besparing op de portokosten opleveren.

De Scheepslog.
The ship's log.

377

Een klokglobe. Frankrijk, rond 1880.
A clock-globe. Around 1880. Made in France for the English market. Private collection.

 Bouw 

 Schilders 

 Installatie/Telecom 

 Notariaat 

 Assurantie/Financiële Dienstverlening 

 Accountancy 

 Transport 

 Makelaardij 

 Juweliers 

 Grafische Industrie 

 Varia